INVALREGLEMENT

 

1) Per koppel mag met niet meer dan een invaller(ster) worden gespeeld, in de zondag viertallen met niet meer dan 2 per team.

 

2) Een invaller(ster), die incidenteel invalt, dient uit een poule te komen die qua sterkte gelijk (niet uit de eigen poule) of lager is en moet van dezelfde of lagere speelsterkte zijn, zie ledenpas K.N.L.T.B. Is deze niet aanwezig dan beoordeelt de wedstrijdcommissie de speelsterkte.

 

3) Als ruilen met een ander koppel niet lukt en een van beide spelers kan wel spelen, moet met een invaller(ster) gespeeld worden. De speeldata blijven gehandhaafd. 

 

 4) Indien U van het competitie-en invalreglement afwijkt, heeft u de wedstrijd verloren en krijgt de tegenpartij 4 wedstrijdpunten.

Als andere koppels de dupe dreigen te worden door toekenning van 4 punten aan die tegenpartij kan de wedstrijdkommissie besluiten dat een wedstrijd overgespeeld moet worden.

 

Heeft u Vragen?

 

Heeft u vragen of problemen t.a.v. de competitie en de reglementen, dan kunt u hierover contact opnemen met de betreffende coördinator.

Coördinatie